Γενικά Δράσεις Εκδηλώσεις Πολιτιστικές

1η σχολική γιορτή πολιτισμού: Εμείς και ο τόπος μας

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Γενικό Λύκειο Κρύας Βρύσης είχαμε γιορτή!

Γιορτή Πολιτισμού και Τοπικής Κουλτούρας!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον  Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Κρύας Βρύσης με στόχο να γευτούμε, να ακούσουμε, να δούμε και να χαρούμε, στο πλαίσιο ενός συναπαντήματος πολιτιστικών συλλόγων που συνεργάζονται, συνυπάρχουν, αν και κουβαλάνε διαφορετικό πολιτισμικό φορτίο αλλά έχουν έναν κοινό  στόχο, την προαγωγή κοινών αξιών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους που συμμετείχαν στη διοργάνωση και την υλοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης:

  • Τον Δήμο Πέλλας με τα συνεργεία του, για την βοήθεια στην προετοιμασία της υπέροχης ανοιξιάτικης αυλής μας.
  • Τον αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Κρύας Βρύσης κ. Κουπτσίδη, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κο Θ. Μάγγο, την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Π. Δεντσίδου, τον πρόεδρο του τοπικού Κρύας Βρύσης κ. Κ. Βασιλειάδη, τον κο Γ. Τραπεζανλίδη πρώην διευθυντή του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης και όλους τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους, για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία τους.
  • Τον κ. Πεχλιβανίδη Κώστα, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης “Σωκράτης”, τον κ. Στάρχο Γιώργιο του Πολιτιστικού  Συλλόγου Αγίου Λουκά, τον κ. Κουκούδα Αργύρη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυροδρομίου, τον κ. Δέλλιο Γρηγόρη του Συλλόγου Γηγενών Κρύας Βρύσης “Οι Μακεδόνες”, την κα Υφαντίδου Άννα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρολίμνης, τον κο Γιάννη Τσίκο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης “Ο Πύρρος”, τον πατέρα Βασίλειο Τσουφλίδη και την κ. Καρασαρίδου Βασιλική του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Κρύας Βρύσης “Αλέξανδρος Υψηλάντης” για τη συνδιοργάνωση, την προσφορά εδεσμάτων και την παρουσίαση των δράσεων των Συλλόγων τους καθώς και χρήσιμων πληροφοριών για την τοπική ιστορία της περιοχής.
  • Τα μέλη όλων των χορευτικών τμημάτων και τους μουσικούς τους για το εξαιρετικό άκουσμα – θέαμα – βίωμα που μας προσέφεραν.
  • Τις τελειόφοιτες και τους τελειόφοιτους της Γ τάξης για το ανέμελο παιχνίδι.
  • Την διαφημιστική εταιρία Prodexx για την προσφορά των έγχρωμων εκτυπώσεων.
  • Τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας (Γονείς/Κηδεμόνες – Εκπαιδευτικοί – Μαθητές/τριες) για τον κόπο, το μεράκι και τη χαρά συμμετοχής!

Όλοι μαζί τα καταφέραμε! Να είμαστε πάντα γεροί να ανταμώνουμε και να χορεύουμε!